Elismeréseink

Magyar Suzuki Zrt.

Erőfeszítéseink és innovatív beruházásaink elismeréseként a Magyar Suzuki Zrt.-től 1995, 2006, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 és 2015 években, eddig egyedüliként 10 alkalommal nyertük el a legmagasabb elismerést, az „Év Beszállítója” megtisztelő címet.

A számunkra és valamennyi beszállító számára nagy jelentőséggel bíró „Minőségi Díj”-at is nekünk ítélte a partnerünk 2004 illetve 2007 években, ezzel ismerve el sikeres és hatékony minőségpolitikánkat.

Az esztergomi vállalat 2012-ben először díjazta beszállítói KAIZEN tevékenységét, melyet társaságunknak adta át.

Kiemelt megrendelőnk 2009-ben is közzétette összes beszállítója közül a világviszonylatban legjobb tíz vállalat listáját, melyből – egyedüli, kizárólag magyar tulajdonban álló vállalkozásként! – cégünk a kiemelkedő 6. helyet szerezte meg.

További fontos elismeréseink

A Külgazdasági és Külügyminisztérium irányítása alatt működő, befektetésösztönzéssel foglalkozó, menedzsment-tanácsadó ügynökség, a HUNGARIAN INVESTMENT PROMOTION AGENCY (HIPA) „A 2017 év Beszállítója” díjjal ismerte el 30 éves családi vállaltunk 25 év alatt végzett autóipari alkatrész gyártó tevékenységét.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2004-ben „Bács-Kiskun Megye Gazdaságfejlesztéséért” díjjal ismerte el tevékenységünket.

A Dél-alföldi Regionális Minőségi Díj Bizottság ugyanebben az évben „Elismerő Oklevéllel”, majd 2005-ben pedig „Dél-Alföldi Regionális Minőségi Díjjal” jutalmazta cégünket.

A Foglalkozáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztériummal közösen törekvéseink eredményeként 2006-banközépvállalat kategóriában „Családbarát Munkahely”-nek minősítette vállalatunkat.

Az energiatakarékosság, költséghatékonyság, fokozott termelékenység és nem utolsósorban a munkabiztonság érdekében folyamatosan végzett technológiai fejlesztéseink és újításaink megbecsüléseként a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2009-ben a „Bács-Kiskun Megye Innovációs Díj” elismerést adta át nekünk.

Rólunk írták, rólunk mondták