[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Alapvető célunk, hogy csak az általunk és a vevőink által megkövetelt minőségű terméket beszállító alvállalkozókkal kerüljünk üzleti kapcsolatba. Ennek érdekében a beszerzést is tervezzük és ellenőrizzük, a beszállítóinkat pedig rendszeresen értékeljük.[/vc_column_text][title_classic title=”Magyar Suzuki Zrt.”][vc_column_text]Legjelentősebb partnerünk a Magyar Suzuki Zrt., melynek 1992-es indulásától kezdve beszállítói vagyunk.
Kapcsolatunk fejlődésére jellemző, hogy kezdetben 14 féle alkatrészből évente 50 ezer darabot szállítottunk, ma pedig már közel 260 féle alkatrészből évi mintegy 30 millió darabot gyártunk a korszerű és kedvelt Swift, SX4, S-Cross és Splash típusokhoz.
A 2010-ben gyártósorra kerülő új Suzuki személygépkocsihoz összesen mintegy 70 féle alkatrészt gyártunk és szerelünk össze.[/vc_column_text][vc_empty_space][title_classic title=”További partnereink”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][title_classic title=”Képgaléria”][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1454418691443-3ae846fb-b20e-8″ include=”879,878,877,876,875,874,873,872,870″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[vc_column_text]Csak a legjelentősebbeket említve közvetlen beszállítói kapcsolatban állunk, a JOHNAN UK, a Pridgeon & Clay Kft. (Apostag), a Kirchhoff Hungária Kft., a GEDIA Hungary Kft. (Tata), a KVJ Művek Zrt., a MATADOR Automotive Vráble a.s. és a Tower Automotive a.s. cégekkel.

Gyümölcsöző együttműködést alakítottunk ki az olaszországi ZANI SPA céggel, mely egyedi megrendeléseink alapján nagy teljesítményű és megbízható présgépeket gyárt részünkre.

Robotizálás és számítógép vezérelt hegesztőtechnológiánk fejlesztésében kiváló partnerre leltünk a REHM Hegesztéstechnika Kft. szakemberei személyében.

Szakképzés, munkaerő utánpótlás vonatkozásában szoros együttműködést alakítottunk ki közép és felsőfokú intézményekkel, így például a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki Karának Járműgyártás és –javítás Tanszékével.

Tagjai vagyunk a Magyar Járműalkatrész Gyártók Országos Szövetségének, valamint a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának.

Alapító tagjai vagyunk a 2008 nyarán Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében létrejött „Hírös Beszállítói Klaszter (HBK) elnevezésű érdekszövetségnek.

A magyarországi felelős családi vállalkozásokat összefogó, értékeiket közvetítő és érdekeik érvényesítését erősítő Felelős Családi Vállalatokért Magyarországon Közhasznú Egyesület (FBN-H) tagjai közé 2010 februárjában léptünk be.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]