HIPA DÍJ

Magyarország kormánya a Külgazdasági és Külügyminisztérium irányítása alatt működő, befektetésösztönzéssel foglalkozó menedzsment-tanácsadó ügynökség, a HUNGARIAN INVESTMENT PROMOTION AGENCY (HIPA) révén „Investor of the Year 2017 Supplier of the Year” azaz az „Év Beszállítója 2017” díjjal ismerte el 30 éves családi vállaltunk 25 év alatt végzett autóipari alkatrész gyártó tevékenységét.

K&H KIVÁLÓSÁGI DÍJ 2018

Családi vállalatunk 2018 évben elnyerte a „családi értékek a vállalatvezetés részeként és a generációváltás sikeres kezelése” kategóriában a K&H Bank kiválósági díját.

A díjjal azon hitvallásunkat ismerték el, mely szerint a családi tulajdonban álló vállalatok sikerének egyik, ha nem a legfontosabb garanciája, hogy a cégben a biztonság, a fenntarthatóság és az utódlás elsőbbséget élvez az osztaléklehetőséggel szemben.


MAGYAR SUZUKI ZRT.

Erőfeszítéseink és innovatív beruházásaink elismeréseként a Magyar Suzuki Zrt.-től 1995, 2006, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 és 2015 években, eddig egyedüliként 10 alkalommal nyertük el a legmagasabb elismerést, az „Év Beszállítója” megtisztelő címet.

A számunkra és valamennyi beszállító számára nagy jelentőséggel bíró „Minőségi Díj”-at is nekünk ítélte a partnerünk 2004 illetve 2007 években, ezzel ismerve el sikeres és hatékony minőségpolitikánkat.

Az esztergomi vállalat 2012-ben először díjazta beszállítói KAIZEN tevékenységét, melyet társaságunknak adta át.

Kiemelt megrendelőnk 2009-ben is közzétette összes beszállítója közül a világviszonylatban legjobb tíz vállalat listáját, melyből – egyedüli, kizárólag magyar tulajdonban álló vállalkozásként! – cégünk a kiemelkedő 6. helyet szerezte meg.

TOVÁBBI FONTOS ELISMERÉSEINK

Fajsz község képviselő testülete a település fejlődéséért végzett tevékenysége elismeréseként 2017 évben “Fajsz Községért“ díjat adományozta Dr. Pata Ildikó alapító-ügyvezetőnek.

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2004-ben „Bács-Kiskun Megye Gazdaságfejlesztéséért” díjjal ismerte el tevékenységünket.

Dél-alföldi Regionális Minőségi Díj Bizottság ugyanebben az évben „Elismerő Oklevéllel”, majd 2005-ben pedig „Dél-Alföldi Regionális Minőségi Díjjal” jutalmazta cégünket.

Foglalkozáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztériummal közösen törekvéseink eredményeként 2006-banközépvállalat kategóriában „Családbarát Munkahely”-nek minősítette vállalatunkat.

Az energiatakarékosság, költséghatékonyság, fokozott termelékenység és nem utolsósorban a munkabiztonság érdekében folyamatosan végzett technológiai fejlesztéseink és újításaink megbecsüléseként a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2009-ben a „Bács-Kiskun Megye Innovációs Díj” elismerést adta át nekünk.

Fajsz község képviselő testülete a település fejlődéséért végzett tevékenysége elismeréseként 2017 évben “Fajsz Községért” díjat adományozta Dr. Pata Ildikó alapító-ügyvezetőnek.


RÓLUNK ÍRTÁK, RÓLUNK MONDTÁK