Cégünk bemutatkozó filmje

Minőségpolitika

Cégünk sajtolási, hegesztési és szerelési technológiával állít elő személygépjármű fém karosszéria elemeket.

A piac speciális elvárásának eleget téve EN ISO 9001:2015 (érvényes: 2020.09.05.), IATF 16949:2016 (érvényes: 2020.09.05.) és  EN ISO 14001:2015 (érvényes: 2020.11.14.) szerint tanúsított minőségirányítási rendszert működtetünk.

Partnereink által támasztott követelményeknek való megfelelés és minőségirányítási rendszerünk hatékonysága és folyamatos fejlesztése érdekében vállaltunk minden vezetője és dolgozója ismeri és betartja alábbi minőségpolitikai alapelveinket.

Vevőközpontúság

A vevőközpontúság kiemelt szerepet játszik szervezetünk sikeres működésében. A vevői igények maradéktalan kielégítésével kívánjuk elnyerni megrendelőink elégedettségét és megtartani bizalmukat.

Partnerkapcsolat

Beszállítóinkkal és vevőinkkel hosszú távú, kiegyensúlyozott és kölcsönösen előnyös partnerkapcsolat kialakítására törekszünk.

Határidők

A jövőbeni fejlesztéseinkhez megfelelő forrást biztosító árszinten értékesített termékeinket megbízható minőségben, határidőre szállítjuk partnereinknek.

Feladatunk

Elsődleges feladatunknak tekintjük a folyamatos fejlesztést, melyet a termék előállítási, logisztikai folyamatok optimalizálása, technológiánk valamint infrastruktúránk bővítése és a rendelkezésre álló erőforrások megfelelő kihasználása révén valósítunk meg.

Környezettudatosság

Az eredményes munkavégzés és dolgozóink elégedettsége érdekében egészség- és környezetkímélő technológiákat alkalmazunk és biztonságos, kulturált munkakörnyezetet biztosítunk.

Motiváció

A dolgozónk javára általunk kialakított motivációs rendszer kellő ösztönzést biztosít a hibák kiküszöbölésére és a minőségi munkavégzésre.

Partnereink

Alapvető célunk, hogy csak kiváló minőségű termékeket szállító alvállalkozókkal kerüljünk üzleti kapcsolatba. Ennek érdekében tervezzük és ellenőrizzük a beszerzést, beszállítóinkat rendszeresen értékeljük.

Magyar Suzuki Zrt.

Legjelentősebb partnerünk a Magyar Suzuki Zrt., melynek 1992-es indulásától kezdve TIER1 beszállítói vagyunk. Kezdetben csupán 14 féle alkatrészből évente 50 ezer darabot szállítottunk. Manapság viszont már a – nem csak Magyarországon méltán népszerű – Swift, SX4 S-Cross és VITARA típusokhoz közel 310 féle alkatrészből évi több mint 20 millió darabot gyártunk.

További partnereink és szakmai kapcsolatok

Közvetlen beszállítói kapcsolatban állunk a JOHNAN UK, a Kirchhoff Hungária Kft., a Titán’94 Kft., a Pridgeon & Clay Szerszám- és Préstechnika Kft., a KVJ Művek Zrt., a GEDIA Hungary Fém, Műanyag Ipari és Kereskedelmi Kft., a MATADOR Automotive Vráble a.s. és a Tower Automotive a.s. cégekkel.

Gyümölcsöző együttműködést alakítottunk ki az olaszországi ZANI SPA céggel, mely egyedi megrendeléseink alapján nagy teljesítményű és megbízható présgépeket gyárt részünkre.

Robotizálás, automatizálás és számítógép vezérelt hegesztőtechnológiánk fejlesztésében a REHM Hegesztéstechnika Kft., a Flexman Robotics Kft. és az olasz NORDA SPA berendezéseit megelégedéssel alkalmazzuk.

Tagjai vagyunk a Magyar Járműalkatrész Gyártók Országos Szövetségének, valamint a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának.

Alapító tagjai vagyunk a 2008 nyarán Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében létrejött „Hírös Beszállítói Klaszter” (HBK) elnevezésű érdekszövetségnek.

A magyarországi felelős családi vállalkozásokat összefogó, értékeinket közvetítő és érdekeik érvényesítését erősítő Felelős Családi Vállalatokért Magyarországon Közhasznú Egyesületbe (FBN-H) 2010 februárjában az elsők között léptünk be.

2850

Éves árbevételünk 2016 (eFt)

90

Gépparkunk (db)

99

Dolgozóink száma

10

Év beszállítója Suzuki

A Pata József Gépipari Kft. versenyképességének növelése új eszközök beszerzésének segítségével

A kedvezményezett cégneve: PATA JÓZSEF Gépipari Kft.

A beruházás pályázati azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02665

A szerződött támogatás összeg: 19 808 369 Ft

A támogatás mértéke: 50%

“A projekt célja a Pata József Gépipari Kft. eszközparkjának bővítése.

Az új eszközök segítik a cég gyártási hatékonyságát, továbbá új típusú termékek előállítását is támogatják. Beszerzésre került egy szerver gép és egy 3D nyomtató a gyártás adminisztratív folyamatainak a támogatására, valamint a gyártási tevékenységünkhöz kapcsolóan két hegesztőgép és egy kompresszor. Ezen eszközök segítik a cég hatékonyabb munkavégzését és ezáltal javul a vállalkozásunk jövedelmezősége.”

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.04.30.

A Pata József Gépipari Kft. termelési kapacitásainak bővítése

A kedvezményezett cégneve: PATA JÓZSEF Gépipari Kft.

A beruházás neve: A Pata József Gépipari Kft. termelési kapacitásainak bővítése

A beruházás pályázati azonosító száma: GINOP-1.2.1-15-2015-00120

A szerződött támogatás összege: 136.303.318,-Ft

A támogatás mértéke: 50%

A beruházás befejezésének dátuma: 2016.12.29.

A beruházás leírása:

PF 181 INVERTER párhuzamos löketű MFDC pont- és dudorhegesztő eszközök:
A berendezéssel jelentősen fejlesztettük kötőelem hegesztési kapacitásunkat.

CXTS 10t / 15,50 m egyfőtartós híddaru valamint 42m áramellátás és darupálya:
A berendezéssel a nagymérető présszerszámok és alapanyagok mozgatását végezzük.

Dupla karos Transzfer kiszolgáló rendszer a ZANI 1200T préshez,
Egy karos transzfer kiszolgáló rendszer a ZANI 500T préshez,
Egy karos transzfer kiszolgáló rendszer a ZANI 630T préshez,
A transzfer berendezések mintegy négyszeresére növelik gyártási folyamataink sebességét, továbbá jelentősen fejlesztik gyártókapacitásunkat és nem utolsó sorban enyhítik a munkaerő piacon tapasztalható hiány okozta nehézségeinket.

Profilunk

Profilunk

Társaságunk fő tevékenységi köre autóipari sajtolt és hegesztett karosszéria elemek gyártása fémmegmunkálással és felületkezeléssel, ezen belül is fém alkatrészek sajtolása, lyukasztása, kalibrálása, szétvágása, hegesztése és galvanizálása.

Minőségpolitika

Minőségpolitika

Színvonalas termelőeszközökkel történő minőségi termékek gyártásával hosszútávon kívánunk vevőinknek megfelelni, tulajdonosaink elvárásait teljesíteni, dolgozóink megélhetését biztosítani, Fajsz község javát szolgálni.

Mérföldkövek

Mérföldkövek

PATA JÓZSEF Gépipari Kft. technológia fejlesztési beruházása. Új Magyarország

Aktuális híreink

Cégünk bemutatkozó filmje